HUISREGLEMENT

BED EN BOKES

Algemene Voorwaarden Gebruik Vakantiewoning

VOORWAARDEN

1. Onderwerp
De verhuurder geeft in huur aan de huurder het woonhuis, zoals bekeken bij aankomst.

2. Aanvaarding goede staat
De verhuurder biedt de woning aan en de huurder aanvaardt het goed in de staat zoals het zich bevindt, in goede staat van onderhoud, veiligheid, hygiƫne en bewoonbaarheid.

3. Bestemming en gebruik
3.1 Het goed is exclusief bestemd voor bewoning op basis van recreatieverhuur. De huurder kan van deze woning niet zijn hoofverblijfplaats maken. Elke wijziging door de huurder aan de bestemming of het gebruik van het goed is niet toegestaan.
3.2 Het vakantiehuis heeft slaapplaatsen en voorzieningen voor maximaal personen. Het is niet toegestaan om de woning met meer dan het vermelde maximum aantal personen te bewonen.
3.3 Staat van het goed : Het verhuurde goed wordt voor in gebruikname volledig gepoetst en in een nette staat gebracht. Bij het verlaten van de woning dient het huis terug in een nette staat afgeleverd te worden (opgeruimd).
Bij het voor de eindschoonmaak vermelde tarief gaan wij er van uit dat voor vertrek de afwas gedaan is en alle gebruikte huishoudelijke apparatuur en het sanitair zijn schoongemaakt. De bedden worden achterlaten zoals u ze gevonden heeft. Bij niet naleven van deze voorwaarden kunnen extra schoonmaakkosten aangerekend worden.

4. Overdracht en onderverhuur
Het is de huurder niet toegestaan zijn rechten over te dragen, noch het pand te verhuren aan derden.

5. Betaling en voorwaarden
De huurder betaald de volledige som (huur + eindschoonmaak) cash bij aankomst.

6. Verbruik en kosten
Hierin is inbegrepen : kosten voor het normale verbruik van water, elektriciteit en verwarming alsmede de eindschoonmaak.
7. Bed- en keukenlinnen en hout (winter) is voorzien in de huurprijs.
In geen geval mogen de bedden gebruikt worden zonder deze bedlinnen. Bij niet naleven van deze voorwaarden kunnen extra schoonmaakkosten aangerekend worden.

De huurder verbindt er zich toe, het verhuurde goed en zijn inhoud in alle situaties te behandelen als een goede huisvader. Dit betreft o.a het sluiten van ramen en deuren bij wind/regen, het afsluiten van de woning bij afwezigheid. Het redelijk verbruiken van water, elektriciteit en verwarming. Het verstandig en verantwoordelijk omgaan met de houtkachel. Dit is niet anders dan hout of houtbriketten en niet meer dan 2 stuks tegelijk te verbranden. Bij overmatig verbruik of misbruik waardoor schade ontstaat zal dit verrekend worden met de betaalde huurwaarborg.

8. Afvalverwerking
De huurder verbindt er zich toe om zijn afval correct te sorteren. Buiten in de box kan dit gedeponeerd worden. Sorteren = apart voor glas, plastic, brik en pmd, blik, papier en karton, restafval.

9. Aansprakelijkheid huurder
9.1 De huurder is aansprakelijk voor schade aan het vakantiehuis of inboedel, toegebracht door hemzelf en/of door zijn reisgenoten dan wel bezoekers. Hij is gedurende de huurperiode verantwoordelijk voor het huis en hij verplicht zich het huis netjes en schoon te houden.

9.2 Het is de huurder niet toegestaan om dieren in het vakantiehuis onder te brengen.
9.3 Alle schade dient voor vertrek van de huurder aan de verhuurder gemeld te worden.

10. Verantwoordelijkheid bij ongevallen en inbraak
De verhuurder is niet verantwoordelijk voor ongevallen of inbraak die in en/of rondom het huis gebeuren.

Goede afspraken maken goede vrienden. Een goede verhuurder en huurder merkt natuurlijk niets van al deze voorwaarden, maar bij deze weet een ieder toch wat de afspraken zijn.

Voor akkoord:

De verhuurder De huurder